torstai 28. maaliskuuta 2013

400:n Haaste

Törmäsinpä juuri naamakirjassa niin vautsiin juttuun, että pitää jakaa. Mun taistelutoverini Kosovon ajoilta tekee vähän hardcorempaa hyväntekeväisyyttä: hän meinaa kerätä rahaa uudelle lastensairaalalle pyöräilemällä 300 km, melomalla 55 km ja juoksemalla 50 km ja kaiken tuon alle 30 tunnissa.

Tapasin Haaste-miehen viimeksi tammikuussa HelTrin luennolla, mistä hän oli hakemassa treenivinkkejä. Hän vihjaisi jo silloin, että hänellä on vähän muita proggiksia tiedossa kun ironmania. Tällaisia ne sitten olivat.

En kyllä epäile yhtään, etteikö herra haasteesta suoriutuisi. Päätä ja päättäväisyyttähän tuollainen haaste ennenkaikkea vaatii. Ja tietty sitä, että ei tule loukkaantumisia, mutta siihenkin nuo kaksi edellistä auttavat. Kosovossakin Haaste-mies treenasi fillarointia polkemalla leirin salilla spinning-pyörällä pitkiä (siis tosi pitkiä) aikoja ja fillarilla ympäri leiriä - ja se lenksukka oli sitten noin kilsan, että siinä sai kyllä vähän itsekuria ja malttia olla, kun siellä kymmenien kilsojen lenkin suoritti. Itsehän pidin silloin kovana saavutuksena, kun jaksoin juosta leirin ympäri 10 kertaa. :D

Lisää voi lukea Haasteen blogista. Siellä on myös linkit haasteen FB-sivulle, Twitteriin ja ennen kaikkea pankkitilille, mihin rahaa lastensairaalaa varten voi lahjoittaa. Itsekin jaksoin juuri äsken kuin ihmeen kaupalla kirjautua verkkopankkiin ja naksuttaa hankkeelle lisää massia. Arvostan myös, jos jaatte linkkiä eteenpäin FB:ssä tai blogeissanne. Ovathan tavoitteet oikeasti varsin kunnioitettavat - sekä varainkeruu että reippailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti