maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku ja oho, ilmosin

Teimme kaverini H:n kanssa toisillemme joulukalenterit. Minun tämän päivän luukustani tuli hyvä haaste:

Haaste ja loput luukut

Suoritin sen juuri. Teki ihan hyvää, koska on taas lihashuolto jäänyt vähän vähemmälle. Ennen venymistä olin säbätreeneissä, missä sain kerrankin sykkeet ihan VK-tasolle. Se ei ole maalilla möllöttäessä mitenkään helppoa, mutta tänään sainkin sinkoilla oikein kunnolla tolpalta toiselle, kun teimme harjoitusta, jossa kenttäpelaajat tekivät läpiajon vuorotellen kummaltakin sivulta. Huhheijaa. Loput treeneistä oli onneksi ihan chilliä menoa. Ei passaa rehkiä maanantaisin.Tai, varmaan passaisi, mutta ei ole juurikaan tapana.

Töissä alkoi tänään hieno perinneviikko nimeltä sugar week: mässyä on keittiössä joka päivä niin paljon kuin jaksetaan syödä. Ja firma maksaa. Sopii minulle oikein hyvin, koska vietän nyt joulukuun ansaittua mässykautta karkkilakon jälkeen ja palaan vasta joulun jälkeen ruotuun. Kivempaa, kun ei tarvitse itse käydä kaupassa ostelemassa laatikkokaupalla suklaata. :)

Osana ruotuun palaamista saa olla loppiais-rogaining, jonne tuli ilmottauduttua tänään. Tällä kertaa en lähde suunnistamaan supersuunnistajan kanssa vaan duuniporukalla. Joukkueessamme ovat samat uroshirvet, joiden kanssa olin kesällä Rokualla (ja toinen niistä minut mukaan kysyikin) ja kaksi muuta sankaria. Toinen heistä kipitteli aiemmin syksyllä Vaarojen maratonin ja toinen on muuten vaan urheilun monilahjakkuus. Hän ei kyllä taida olla ihan niin nylkky kuin ne kolme muuta, koska harrastaa ainakin päälajinaan brasilialaista homopainia. Mutta kovassa seurassa sitä taas ollaan.

Rogaining on suunnistusta, jossa on 1-5 hengen joukkue. Joukkue liikkuu koko ajan yhdessä. Rastit saa hakea missä järjestyksessä haluaa, ja niistä saa haastavuuden ja etäisyyden mukaan eri määrän pisteitä. Kisassa on aina aikaraja, ja eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Enpä ole ennen kokeillut, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Eli raporttia lumessa tarpomisesta tiedossa myös ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti