torstai 13. syyskuuta 2012

Tunnustettu

Tulin taas eilen todella iloiseksi, kun kommenttilooraani oli kopsahtanut blogitunnustus Reippaasti-blogin Mirjamilta. Tämä on eka saamani blogitunnustus! Jei! Perustelut menivät näin:

"Kunnon kaipuu on minulle melko uusi tuttavuus, mutta jutut ovat kovasti koukuttaneet. Kirjoittajalla on sana hallussa ja varsinkin pohdinnat ravinnosta ja terveydestä ovat syvällisiä. Tykkään lukea blogin tarinoita monipuolisista liikuntaharrastuksista ja uusista innostuksista. Kirjoittaja tuntuu perehtyvän kiinnostuksen kohteisiinsa melkoisen syvälle unohtamatta pilkettä silmäkulmassa."

Kiitos paljon. On kauhean kivaa lukea, miten muut näkevät tämän kötöstykseni (perisuomalainen mitä muut musta ajattelee -malli siis). Ja varsinkin on kivaa, että pilke silmäkulmassa - jota yritän varjella kaikilla elämäni osa-alueilla - välittyy myös blogin kautta. Nyt tulee taas hirveä tarve liikkua lisää ja monipuolisemmin. :)


Ja Mirjamin blogi oli mulle ihan uusi tuttavuus. Mutta tagasin senkin iGoogleeni ja pistän seurantaan. Upeita kuvia!

Ja homma kuuluu jakaa eteenpäin kuin vanhan ajan kiertokirje konsanaan. Joten ryhdytääs hommiin:

  1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
  2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
  3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
  4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
Ykkönen tulikin jo hoidettua. Nelonen on helppo, kuten kolmonenkin. Kakkonen taas on hitsin vaikea. Minä luen ihan mielettömän paljon blogeja. Seuraan, muoti-, sisustus-, meikki-, kynsi-, kosmetiikka-, liikunta-, ruoka- ja ulkosuomalaisten elämästä kertovia blogeja sekä kasaa erilaisia häröblogeja. Valitse niistä sitten viisi... Koetin valita blogeja useammasta kategoriasta ja miettiä, kuka mahtaisi tulla tästä tunnustuksesta iloisimmaksi - eli jätin ne massahysterian kohteena olevat muotiblogit nyt paitsioon. Ja kaverit jätin myös paitsioon, koska voin kertoa heille irkissäkin, kuinka heidän blogeistaan tykkään. Tässä olisi nyt tällainen lista siinä järjestyksessä, missä ne osuivat silmään iGooglen kolmesta tabista:

  1.  Ite puin.Whine tosiaan on ikuista. Tiiti on ainoa bloggari, jota olen jakanut Facebookissa, koska välillä hän vaan osuu ulinoissaan niin ytimeen, että meinaan tippua nauraessani tuolilta. Ja ne kissat ovat sööttejä.
  2. Sisustus ja sepustus on kohtuullisen uusi löydös minulle. Löysin sen, kun googlasin ohjeita laskosverhon tekoon (Kiitos! Hyvä ohje oli. Tuli hienot verhot!). Vaikka en itse sisustakaan valkoisella, on muiden valkoisia koteja kivaa katsella. Ja Tampereen asuntomessujen kuvaukset olivat tosi hyvät. Eihän sinne tarvinnut itse mennä ollenkaan paikalle. :)
  3. Ostolakossa oli ensimmäinen kemppariblogi, jota aloin seurata. Virve on tutustuttanut minut moniin ihanuuksiin kuten mineraalimeikkeihin (Kiitos siitä!). Virve kirjoittaa todella hauskasti ja hänen lähestymisensä kosmetiikkaan INCIen jne. kautta lämmittää pienen insinöörin mieltä.
  4. Johanna Lindin blogi. Huippu-urheilijaa on aina hienoa seurata. Johanna on fitness-kissa, joka osaa jopa kirjoittaa varsin hyvin. Treeneistä on kiva lukea ja tuosta kropasta voi vain itse haaveilla. Motivoivaa siis. :)
  5. Little Miss on sunnattoman suloinen ja hyväntuulinen blogi. Aiheet rönsyilevät liikunnasta välillä paljonkin, mutta ne ovat kaikki sellaisia mua kiinnostavia aiheita. Ja kuvat hyviä. Ja Little M vaikuttaa kauhean mukavalta tyypiltä. Kiva seurata.
Jotta homma ei menisi ihan metabloggaamiseksi, puhutaan nyt vielä vähän asiasta eli urheilusta. Laskeskelin eilen illalla, että minun pitää pyöräillä 15 km päivässä koko loppu syyskuu, että saan 2020 km täyteen kuun loppuun mennessä. Se on tällä hetkellä Kilometrikisan kolmannen kilsamäärä, joka ei enää kasva, kun tyyppi lähti firmasta ja perusti oman. Joten päätin päästä samoihin. Tänään tuli vain 13 km plakkariin, ja lauantaina on välipäivä, joten sunnuntaina on siis tiedossa pitkä pyörälenkki.

Kunhan tämä blogiteksti on nakuteltu, meitsi lähtee salille. Piti mennä jo aamulla, mutta nukutti. Tänään olisi leuanvedoissa vuorossa sarja malllia 3-3-3-2-max. Mitenköhän mahtaa maksimit luistaa tuollaisen sarjan lopuksi. No, se nähdään kohta...

1 kommentti:

  1. Suurkiitos tunnustuksesta, otan sen ilomielin vastaan. Kiva kun olet löytänyt myös minun blogin, toivottavasti viihdyt jatkossakin juttujeni parissa.

    VastaaPoista