tiistai 18. syyskuuta 2012

Tiistain sekalaiset

Kas vain, taas on melkein viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta. Aloitetaan tämä kuulumisten kertominen valittamalla. Meillä oli viime viikon perjantaina firman yleisurheilukisat. Kerron niistä lisää myöhemmin kuvien kera, mutta sen verran voisin nyt kitistä, että huonompi polveni (se, josta puuttuu suurin osa kierukoista ja rustot) ei tykännyt satasesta ja / tai pituushypystä: se turposi ja vähän jäykistyi. Olen tässä nyt sitten napsinut muutaman päivän tulehduskipulääkkeitä ja jätin eilen leikin kesken säbätreeneissä. Polvi kun pitäisi olla kunnossa ensi viikonloppuna Aalto-kympillä ja seuraavana viikonloppuna X-kaadossa. Äsken fillarilenkillä tuntui kyllä jo ihan hyvältä.Mutta ei siis enää ikinä pikamatkoja tai hyppylajeja.

Pyöräilyssä on tosiaan menossa loppukiri, kuten viime postauksessakin totesin. Sunnuntaina oli tosi hyvä pössis, ja poljin 55 km. Nyt pitää enää polkea "vain" 14 km päivässä. Koska en voi polkea tällä viikolla töihin joka päivä pyörällä, kävin äsken suorittamassa kilometrejä ihan tavallisella lenkillä. Suoritin 32.

Kuvitukseksi tällä kertaa säbäkassillinen pesulla olevaa kissaa

Ja tämä postauksen kaksi ekaa kappaletta tuli tuotettua tämän viikon ekan leuanvetosarjan tauoilla. Nyt tehtiin sarja 4-3-4-3-4. Eli samalla tuli tehtyä uusi enkka eli 4 leukaa putkeen. Tai kyllä minä joskus 7 vuotta ja kiloa sitten vedin 10 leukaa, mutta päivän kunto ratkaisee. Joten uusi enkka: 4 leukaa.

Huomenna ajattelin mennä tosi pitkästä aikaa kuntonyrkkeilytunnille. Pitää raportoida siitäkin sitten. Minä tykkään tosi paljon nyrkkeilystä. Viimeistelin tuon huonomman polveni turmion 2009-2010 potkunyrkkeilyssä. Ehdin suorittaa ekan vyökokeen ja hankkia kamat kunnes polvi alkoi oireilla aina jokaisten potkis- ja koristreenien jälkeen. Ja sitten lääkärisetä sanoikin, että lopeta. Nyt ei sitten enää passaa potkia. Mutta onneksi voin sentään hakata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti