tiistai 11. syyskuuta 2012

Minttu meni uimaan, taas aamutuimaan

Sitä ennen Minttu veti leukoja. Tällä viikolla eka sarja oli 3-2-3-2-3. Vika kolkki oli jo tosi nihkeä eikä ollut mitenkään puhdas sarja. Mutta tulipahan tehtyä.

Tällä kertaa menin uimaan Leppävaaraan tavanomaisen Tapiolan sijaan, koska en saanut seuraa. Kun olin suikun alla pukemassa uimapukua päälleni, tuli hassu täti kysymään, olenko kauan suihkussa. Hän kun halusi nimenomaan siihen suihkuun. Vapaita suihkuja oli vain noin sata. Huoh.

Täti kertoi myös, että Lepuskin halli menee remppaan vuodenvaihteessa. No vihdoinkin! Eihän sitä ole odoteltu kuin pari vuotta. On se betonikuutio vaan niin hienoa disainia, että senkin suojelusta on pitänyt tapella...

Ja tällä kertaa Poolmatessakin oli oikea altaanmitta, joten sain kunnon statsit. Tällä kertaa vetelin vain vaparia. Alussa sain uiskennella yksin omalla radallani, ja sitten siihen tuli kaksi supernopeaa uimaripoikaa, joita sain sitten päästellä ohi aina päädyissä. Sain siten ehkä vähän epänormaalin paljon taukoja. Mutta tässäpä statiikkaa:

  • 30 min 23 s
  • 50 altaanmittaa
  • 1250 m
  • keskimäärin 11 käsivetoa (yksi veto on se, kun molemmat kädet pyörähtävät)
  • keskivauhti 145 ( s / 100 m)
Tuosta kadenssista olen vähän yllättynyt, koska itse laskin pari kertaa 12:een. Ja 10 käsivetoa tuntuu vähältä - niitäkin on kuitenkin pitänyt olla. Ehkä alussa meni vähemmillä vedoilla. Mene ja tiedä.

2 kommenttia:

  1. Pitäisi ehkä harkita tuollaisen laitteen ostamista jossain vaiheessa. Pidempiä matkoja uidessa altaanmittoja on tosi ärsyttävää laskea.

    VastaaPoista
  2. Hei Minttu!
    Olen uusi lukijasi, mutta koukutuin juttuihisi saman tien. Sait blogissani tunnustuksen! :)

    Munkin pitäisi hankkia uintihommiin tuommoinen mainitsemasi laskurihärveli, kuulostaa näppärältä!

    VastaaPoista