perjantai 18. toukokuuta 2012

Törsäystä

Mun pitäisi säästää, mutta ei se onnistu nyt kamalan hyvin. Eilen ostin taas 300 eurolla kivaa jumpparoinaa. Sinänsä hyvä saavutus, kun kaupatkin olivat kiinni... Toin kotiin 150 euron maastopyörän (käytetty ja merkki on Jamis) ja märkäpuvun triathloneja varten (käytettynä sekin). Fillari pitäisi huoltaa, koska sen vaihteet eivät ihan toimi. Ja satulaa pitää pitää niin ylhäällä, kuin se vaan nousee. Mutta on se kyllä minusta ihan hintansa väärti - kunhan saan ne vaihteet toimimaan ja vaihdettua fillariin lukkopolkimet. Löysin fillarin tori.fi:stä. Ja ostin sen siksi, koska olen menossa ensi kuussa mitä todennäköisimmin seikkailukisaan, missä pitäisi ajella maastossa. Sitä ennen pitää vaan palautella rullaluistelu mieleen (viimeksi vuonna -99) ja opetella ajamaan maastossa. Kakunpala siis.

Märkäpuvun sain ostettua triathlonkoulun toiselta oppilaalta, jolle puku ei ihan istunut, vaan se hörppäili vettä lahkeista. Minulle se istui kuin hanska. Tai catsuit. Katsokaa vaikka.






Hihoissa on tuolla toisella puolella ihkupinkkiä. En vaan tajunnut pousata niin, että pinkero näkyisi. Pään rajasin kuvasta pois, koska olin juuri uinut 1,5h, ja tukka ja naama näyttivät juuri siltä. :)

Nyt ostoslistalla on enää ne lukkopolkimet, lenkkarit, salikengät, säbäkengät, rullaluistelun rannesuojat ja ehkä polvisuojatkin. Olisi kiva saada joskus oma kajakkikin, mutta eihän minulla semmoiseen tätä vauhtia ikinä varaa ole...

1 kommentti:

  1. Liikuntaharastuksiin ja -kamppeisiin saa kyllä uppoamaan ihan kiitettävästi rahaa! Mutta toisaalta liikunta on ainakin itselleni niin tärkeää, että ihan "mielellään" siihen rahaa laittaakin. Hyvissä varusteissa on parempi treenata ja usein vaikka ihan jo pelkästä uudesta treenitopista saan uutta puhtia tekemiseen :)

    VastaaPoista