lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tärkeintä ei ole päämäärä vaan liike

Tosin spinupyörän päällä ei juuri mihinkään liikuta. Mutta jalat liikkuivat.

Spinning race koostui 4 osasta: 55 min, 55 min, 25 min ja 30 min. Osien välissä oli aina 5 min tauko, minkä aikana kaksi ohjaajaa vaihtoi paikkoja ja asiakkaat saattoivat vaihtaa / täyttää juomapullojaan. Systeemin veti siis vuorotellen kaksi ohjusta: Mia, joka on tokaks lempparein ohjaajani ja uusi tuttavuus Jessica. Kun toinen ohjasi, toinen polki vierellä.

Kahdessa ekassa setissä oli molemmissa 6 työosuutta, ja niiden välissä aina 2 min palauttelubiisi. Työosuus koostui yleensä kahdesta biisistä. Tokavikassa setissä oli kolme työosuutta ja vikassa kaksi. Ekassa setissä oli toki lämppä ja vikassa loppuverkka ja venyttely.

Saatiin, jumaliste, ihan kunniakirjat! LOL!

Venyttelyn takia Polar pysähtyikin 2h 55 min kohdalle. Eli venymisen kanssa tuli 3h täyteen. Energiaa kului 1935 kcal verran ja ohjus sanoi hänen fillarimittarinsa näyttäneen saldoksi 80 km. Tosin spinningissä kun se perusjuttu on poolkea oman tuntemuksen mukaan, niin tokihan minulla saattoi olla ihan erilaiset vastukset. Keskisyke oli 134 ja maksimi huiteli 161:ssä. Eli peruskestävyysalueella mentiin. Eihän tuollaista pitkää treeniä olisikaan mitään järkeä vetää vauhtikestävyysalueella.

Ja tässä on se upea palkinto

Millaisia ne jo mainitsemani omat fiilikset sitten olivat? Eka tunti meni hujauksessa. 1,5h kohdalla alkoi vähän hapotella, mutta urheilujuoma auttoi. Koko setin jaksoi ihan kivasti, kun ei miettinyt, kuinka paljon on vielä kokonaisaikaa jäljellä, vaan keskittyi jaksamaan aina seuraavaan palautteluun asti. 2 minuutissakin ehtii sykkeet laskea paljon ja hapot lähteä liikkeelle, joten pidemmälle ei kerralla tarvinnut jaksaakaan.

On nyt vähän sellainen olo, että jotain on tullut tehtyä, mutta ei mikään kokonaisvaltainen kuolema. Ihan hyvä treeni oli. Kohta pitäis varmaan venytellä. Mutta eka kattelen netistä roller derbyä, kun en tän oman jumppailun takia mennyt paikan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti