tiistai 27. maaliskuuta 2012

Olinpa urhea

Joku ei osaa. Se joku olen minä, Excel tai Blogger. Koetin exportata Polarin treenipäiväkirjapalvelusta treenejäni ihmiskokeen ajalta ja tuoda niitä nätissä taulukossa tänne, mutta eihän se onnistunut. Sain datat Polarista xml:ksi, xml:n importattua exceliin ja modattua datan siellä. Mutta Excelin html ei kelpaa Bloggerille. Kuvaksi tuo on liian iso (koska jumppasin niin hurjasti), niin luovutin.

Olisi kerrankin ollut, mitä listata, kun 19 päivän aikana liikuin ensinnäkin joka päivä, kuutena päivänä kahdesti ja kahtena päivänä kolme kertaa (aamulenkki, punttis ja säbämatsi eräänä lauantaina ja aamulenkki, crossfit-treeni ja säbätreenit eräänä torstaina).

Mutta statseja saatte. 5.-23.3. meitsi
  • treenasi 29 treeniä
  • jumppasi yhteensä 23h 23 min (vinkee luku!)
  • kulutti jumpatessa 12117 kcal
  • juoksi ja ui yhteensä 54,5 km
  • liikkui keskisykkeellä 132
Polar on sikäli kiva tällaiselle tilastopervertikolle, että se tarjoaa myös ihania käppyröitä. Eli tässä ylläoleva kuvana. Palkit ovat treenikertoja (skaala vasemmalla) ja viiva keskisyke (skaala oikealla):

Vaikka koko treenipäiväkirja sykkeineen ja kommentteineen oli liian iso taulukkokuvaksi, niin yhden pienemmän taulukon saatte. Eli tässä vielä ihmiskokeen treenit viikoittain.


Tuo vika viikko loppuu sitten tosiaan perjantaille. Lauantaina en tehnyt mitään, mutta sunnuntaina olin Ingan kanssa kahvakuulatunnilla. Menimme tunnille niin myöhään, että kuulia ei ollut enää kauhiasti jäljellä. Piti ottaa sitten iso kuula. Jaloille kasi oli ihan kiva, mutta nyt on ojentajat niin kipeinä, että en pysty kaivamaan nenääni. :)

Nyt pitää mennä läträämään lisää Ice Poweria ojentajiin ja valmistautumaan huomiselle aamusalille. Koska vaikka ihmiskoe loppui jo, niin meitsi taisi päästä pysyvästi aamujumpan makuun. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti