tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ihmiskoe

Olin eilen pitkästä aikaa aamulenkillä. Siis juoksemassa kuudelta aamulla. Ei ollut edes kamalan liukasta, koska asfaltilla oli aika paljon sulia kohtia. Metsässä risteilevälle hiekkatielle ei tullut lähdettyä ihan vaan kelin takia.

Tänään olin normisti aamu-uimassa. Tällä viikolla uinti sujui todella hyvin. Tai ainakin minusta tuntui siltä, että olen vihdoin hiffannut vaparin syvimmän olemuksen.

Joka tapauksessa tässä on nyt ihan hyvä putken alku aamuliikunnassa. Siksi keksin tosi pöhkön idean: kokeilen, monenako perättäisenä aamuna jaksan aamu-urheilla. Aamu-urheiluksi tässä tapauksessa lasketaan noin puoli tuntia tai kauemmin suoritettu liikunta-aktiviteetti, joka on tehty ennen aamiaista. Lupaan tunnustaa heti, kun alkaa laiskottaa. Viikonloppu voi olla aika paha. Mutta katellaan, kuin ämmän käy...

Minusta on tullut muuten ihan mummo. Tänäänkin heräsin klo 5.05 ilman kelloa. Kello oli herättämässä vasta 5.15. Eli minulla on selkeästi ihan hyvät lähtökohdat tähän testiin. Ja nyt (klo 22:30) väsyttää aika peevelisti. Taidankin siis mennä pesemään hampaat ja nukkumaan. Sitten jaksan mennä taas aamulla lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti