keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Iholla

Hän oli hajareisin päälläni. Tartuin häntä ranteesta ja nostin lantiotani ylös. Olin jo aivan märkänä - hiestä. :) 

Tänään ei siis ollut kuumia treffejä, vaan pääsin leikkimään vapaaottelijaa ja treenaamaan mattotekniikoita. Rainerini Jukka ehdotti treeniä jo aamupäivällä ja kysyi kohteliaasti, että haittaako, jos tulee vähän ihokosketusta. Kuulemma liikkeitä riittää, eikä ole mikään pakko suostua. Joo, mikään ei saa mulla aikaan oksennusreaktiota yhtä varmasti kuin se, että nuori ja lihaksikas mies makoilee mun päälläni... Siis hyi helvetti! Sain myös hakata häntä (tai no tyynyjä) 20 min ennen tätä leikkisää painiskelua. Eli herkkää oli.

Tulipahan selvitettyä sekin, missä ovat Kisiksen komeimmat miehet: tatamilla. Meinasi keskittyminen vähän herpaantua, kun kireäpaitaiset pojat painivat samaan aikaan, kun raineri näytti mulle seuraavan liikkeen tekniikkaa.

Mutta se siitä seksistisestä miesten esineellistämisestä. Mitäs me niinku oikeasti tehtiin? Lämmittelyjen jälkeen heittelin muutaman sarjan kuntopalloa seinään erilaisilla tekniikoilla. Sen jälkeen vedettiin 5*1 min lyöntisarjoja. Tämän jälkeen tuli samanlainen setti lyönti-potkuyhdistelmiä, ja lopuksi sain ottaa raineria niskan takaa kiinni, ja potkia polvella munille. Tosin patja oli välissä. Ihan sika siistiä! Melkein tekee mieli mennä istuskelemaan yöbussin takapenkille.

Hakkailun jälkeen siirryime sinne tatamille. Siellä aloitettiin seisoskellen, ja sain nostella 87 kiloa (eli Jukkaa)  kahdella eri tavalla ylös: ensin kiepautin hänet selin muhun ja nostin kädet ympäri kietoen hänet irti maasta. Toisessa nostossa otin hänet palomiestyyliin niskan päälle (siis silleen, että toinen käteni oli hänen kätensä ja toinen jalkansa alla) ja nostin ylös. Tämä oli yllättävän vaikeaa tehdä jaloilla ja selkä suorana (ja selittää). Siis vähän niinku tolleen, mutta ei polvi maassa:

Kuva
 Tämän jälkeen päästiin pötköttelemään. Sain olla alla ja päällä, ja mäiskiä vastustajaa eli rainerin pitämää tyynyä nyrkeillä ja kyynärpäillä sekä potkia patjaa "kylkiin". Vapaaottelu on kyllä hieno laji. UFC:ssa saa esimerkiksi lyödä lattialla makaavaa ihmistä kyynärpäällä naamaan. COOL!

Viimeisenä osana treenejä koetin ensin horjuuttaa raineria päältäni juuri tuolla alussa kuvailemallani lantionnostolla (ja epäonnistuin toki surkeasti) ja lopuksi kiemurtelin päälläni makaavan rainerin alta tekniikalla nimeltä katkarapu.

Ensi kerralla mennäänkin Myllypuroon tekemään crossfit-treeni. Se ei voi olla kuin parhuutta!

2 kommenttia:

  1. Katkarapu. Tekniikka nimeltä katkarapu. Joogan seisovat koirat sun muut vielä ymmärrän, mutta katkarapu.

    VastaaPoista
  2. Nii, koska siinä ollaan kerällä kuin katkis. Kato vaikka: http://www.youtube.com/watch?v=TvFjeHxP7OA&feature=endscreen&NR=1

    VastaaPoista