sunnuntai 11. syyskuuta 2011

7h 21 min

Siinä viikonlopun kokonaisurheilumäärä. Ja jos venyttelyt ottaa mukaan, menee se tavoiteltu 8 tuntiakin rikki 29 minuutilla. Hullu se on yllytyshullukin. :)

Joku vähemmän jääräpäinen olisi jo saattanut luovuttaa. Lauantaina tarkoitukseni oli nimittäin pyöräillä Klaukkalaan ja takaisin, mutta pyörästä puhkesi kumi (taas joo, pitänee vaihtaa se päällirengas) jo Vantaalla. No, minäpä en siitä lannistunut, kun en kohtaloon tai huonoon karmaan usko, vaan juoksin / kävelin fillarin kanssa kotiin ja tunnin huilin jälkeen painelin Leppävaaran urkkapuiston metsiin hakemaan kiintorasteja.

Motivaatiotyttö Erica Furest
 Vaikka en olekaan vielä laihtunut, niin olen ihan viime aikoina huomannut pitäväni kropastani enemmän kuin ennen. Vaikka tähän ikään mennessä onkin pitänyt käyttää jo vähän varaosia, ja joskus aamuisin olen niin jumissa, että minun pitää käyttää muutama minuutti avaavien jumppaliikkeiden tekemiseen, jotta täti saadaan käyntiin, on tämä silti ihan hyvä kroppa, joka kykenee moneen.

Toiseksikin vaikka painoindeksini onkin 26,5, en mielestäni näytä läskiltä vaan enemmänkin skrodelta. Ja perjantaina pukeutumisneuvonnassa totesin senkin, että istuviin housuihin verhottuna jopa Kosovon kokoinen peppunikin näyttää ihan kivalta. Silti tahdon edelleen näyttää samalta kuin tämän jutun kuvituksena toimivat kroppaidolini. :)
Maggie Diubaldo on kanssa ihku
Juoksin muuten tänään pisimmän lenkin (12,5 km) sitten viimeisimmän polvileikkaukseni. En ole uskaltanut juosta aikoihin, koska lääkäri totesi leikkauksen jälkeen, että ei tästä taida enää juoksijan polvea tulla. Mutta minä en ole ikinä tykännyt siitä, että pitäisi todeta, että ei osaa tai pysty: minusta ihmisen pitää aina koetella rajojaan. Silloin tietää tarkalleen, mihin oikeasti kykenee. Ja loput voi opetella. Vaikka lyllersinkin lenkkini hyvin hitaasti (7,5 min / km), niin oli kiva huomata, että polveni kestivät koko lenkin ihan hyvin. Eli ne sallivat jatkossa ainakin triathlonin pikamatkat ja ehkä joskus vielä jonkun puolimaratoninkin. Jee! Sen verran oli juoksuharrastus ruosteessa, että unohdin laittaa jalkoihin Compeedin liukastuspuikkoa, ja nyt minulla on sitten rakot jalkapohjissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti